Fokus ing Solution nglindhungi

Kanggo industri gas utawa minyak, Stasiun Telecom & menara mobile, pertahanan Militer, Watesan, Gedung apartemen, situs konstruksi, fasilitas industri, Bandara, Pertanian, Dalan lan wilayah rel.

  • Pager Tubular

    Pager Tubular

    Deskripsi Diadopsi tabung baja galvanis panas sing berkualitas berkualiti tinggi. Tegak tabung vertikal rata utawa t ...

  • Pagar Palisade Keamanan Tinggi

    Pagar Palisade Keamanan Tinggi

    Katrangan anggar Palisade nawakake paling apik ana pager keamanan, fe-versional fe ...

  • Jenis 3D Kabel Kancing Horisontal

    Jenis 3D Kabel Kancing Horisontal

    Katrangan 1) Kawat horisontal sing terus-terusan, Nganggo kawat baja baja berkualitas tinggi, desain ukuran Mesh ...

  • Kabel barbed

    Kabel barbed

    Bahan Katrangan: Kawat baja karbon rendah berkualitas tinggi, kawat baja karbon medium (dibentuk, ...

  • Kawat Concertina

    Kawat Concertina

    Katrangan Concertina kawat diwenehake biasane ing gulungan tunggal utawa gulungan lingkaran spiral. Kita bisa ...

  • Babagan Pertahanan

    Babagan Pertahanan

    Katrangan alangan pertahanan teka ing macem-macem ukuran. Umume defensif uga bisa ...

  • Gabion Gabungan

    Gabion Gabungan

    Katrangan Gabions yaiku kabel kawat bolong lan digunakake ing pirang-pirang kahanan kalebu stabilizati ...

  • Pager sementara Kanggo Tipe Kanada

    Pager sementara Kanggo Tipe Kanada

    Katrangan Sistem pager HT-FENCE nyukupi lan ngluwihi syarat kanggo keamanan situs lan keamanan ...

  • Chain pager Link

    Chain pager Link

    Spesifikasi produk 1) Batang karbon baja (stainless) sing bermutu kanggo nggambar kabel. Af ...

  • Dipasang Pager Spess

    Dipasang Pager Spess

    Deskripsi Diadopsi tabung baja galvanis panas sing berkualitas berkualiti tinggi. Tabung vertikal paling ndhuwur sing dipencet menyang s ...

  • Garrison Pagar

    Garrison Pagar

    Katrangan Uji wektu nempatake anggar panggantos ing dhaptar biaya modal maneh lan maneh. T ...

  • Pager keamanan

    Pager keamanan

    1.Sistem pager karahayon 1) Kabeh panel nggunakake kawat baja karbon sing kenceng saka 5.0mm dadi wel ...

  • Pager Panel 3D-1

    Pager Panel 3D-1

    Watak panel 1) Kabeh panel nggunakake kawat baja karbon rendah berkualitas tinggi lan dik ...

Pager perimeter
kanggo pelanggan global:

Anping County Hangtong Wiremesh Co, Ltd khusus kanggo ngasilake,

ngrancang, riset lan ngembangake produk bolong kabel. Perusahaan kita didegake ing taun 1996, luwih saka 20 taun, HANGTONG dadi merek terkenal ing industri kawat jaringan. Kanthi tetep kanthi tetep kanthi ngatur konsepsi lan manajemen konsep, kita ngupayakake tuntunan ing lapangan iki.

Aplikasi utama

Situs utama nggunakake HT-FENCE diwenehi ing ngisor iki.

Kawat Concertina

Garrison Pagar

Pagar Palisade

Pager Panel

358 Pager